Kaipaatko näppäinpuhelinta?

Nykyään melkein kaikki markkinoilla olevat älypuhelimet ovat kosketusnäytöllisiä, mikä voi olla monille näkövammaisille iso haaste.
Valikoimistamme löytyy kaksi näppäinpuhelinta: MiniVision ja SmartVision2. Molemmat soveltuvat suomea puhuvan käyttöliittymänsä ja säädettävissä olevan tekstikoon ja kontrastin ansiosta hyvin niin sokeille kuin heikkonäköisille.

MiniVision on peruspuhelin, joka on tarkoitettu sellaiselle henkilölle, joka kaipaa puhelimestaan lähinnä puhelu- ja tekstiviestitoiminnot. Laitteesta löytyy kuitenkin muutamia hyödyllisiä lisätoimintoja, kuten herätys, kalenteri, FM-radio, muistiinpanot ja sää.
Sen lisäksi, että MiniVisionia pystyy hallitsemaan näppäimistön avulla, siinä on puhekomentotoiminto, jonka avulla laitteelle puhumalla mm. voi soittaa puheluita, lähettää tekstiviestejä ja luoda muistiinpanoja.

SmartVision2 puolestaan on älypuhelin, jossa on Android-käyttöjärjestelmä, minkä ansiosta sillä pystyy tekemään paljon enemmän: oletuksena laitteessa on esim. Internet-selain, sähköpostiohjelma sekä Internet-radio. SmartVision2 tukee myös Googlen Play-kauppaa, joten laitteeseen voi asentaa minkä tahansa Android-sovelluksen.
SmartVision2:ssa on kosketusnäyttö, mutta sen saa tarvittaessa pois päältä.
Sivun alkuun